Tietoa sivustosta

Sivusto on kirjoitettu siitä motivaatiosta että sen aiheeseen liittyvissä asioissa muut intressit ajavat tarpeettomastikin mielekkäämpien ratkaisujen yli, minkä seurauksena ei oikeastaan uskalleta edes ajatella mahdollisuutta siitä syntyvien käytäntöjen ja ongelmien purkamiseksi. Olen yrittänyt käydä läpi asiaa käytännön ratkaisujen näkökulmasta mahdollisimman monelta kannalta, jolloin mahdollisuus ympäristöstä huolehtimiseksi nykykäytäntöä paremmilla tavoilla olisi välittömämmin nähtävissä ja myös toteutettavissa.

Muita filosofisempia tekstejä aiheesta sivustolla raulihaverinen.fi.

Yhteystiedot

Jos sivustosta oli hyötyä tai sinulla on kokemuksia esimerkiksi rakennuspesinnöistä tai muita hyödyllisiä vinkkejä, laita palautetta.

palaute[at]kaupunkilinnut.fi

En ole tässä sovellettujen teknisten osa-alueiden asiantuntija, mutta olen käytettävissä suojeluasiantuntijana tai koordinoijana kaupunkisuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä, sivustolla esitetyissä puitteissa.

Tekijänoikeudet

Sivuston tekijänoikeudet kuuluvat Rauli Haveriselle. Sisältöä ei voi julkaista tai jakaa edelleen ilman nimenomaista lupaa. Neuvotellaksesi käyttö- tai julkaisuoikeuksista ota yhteyttä.

Luokka:
Luotu 2019-01-18 15:21 | Muokattu 2019-02-03 16:25
http://kaupunkilinnut.fi/?id=2